Yiğitler şehri Yozgat kardeşine sahip çıkar!

Yiğitler şehri Yozgat kardeşine sahip çıkar!

Yozgat Valiliği, pandemi sürecinde etkilenen ayakta kalmaya çalışan, Yozgat esnafına destek olmak için kampanya başlattı. Yozgatlı vatandaşlardan destek istedi.

A+A-

Yozgat Valiliği, Yiğitler Şehri Yozgat Esnafına Sahip Çıkıyor diyerek kampanya başlattı. Esnafa destek programı kapsamında vatandaşlardan destek talep etti. 


Valilik İhtiyaç sahipleri için yapılacak alışverişlerin pandemi sürecinde etkilenen küçük esnaflardan yapılarak birlik ve beraberliğin bu zorlu süreçlerde gösterileceğini ifade ederek destek olunması istedi.
Yozgat Valiliğinden yapılan açıklamada; “Her gün selamlaştığın, veresiye alışveriş yaptığın, kimi zaman anahtarını, kimi zaman çocuğunu emanet ettiğin esnafını unutma. 


Biliyoruz ki Yiğitler Şehri Yozgat esnafına sahip çıkar. İhtiyaç sahiplerine yapacağınız yardımları (gıda kolisi, giyim, vb.) hazırlarken pandemi nedeniyle zor günler geçiren küçük esnafımızı da unutmayalım. Onlardan alışveriş yaparak destek olalım. 

esnaf-destek.jpg


Yardımlaşma, sabır, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı bu ayda, ayni yardımlarınızı (gıda kolisi, giyim, v.b) sosyal yardımlaşma Vakfımız aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.” İfadelerine yer verildi.

esnaf-destek-1.jpg

İlgili Haberler