Yiğitalp'le birlikte tüm Yozgatlıları sevindirmişti! Büyük desteklerde bulunuyor

Yiğitalp'le birlikte tüm Yozgatlıları sevindirmişti! Büyük desteklerde bulunuyor

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Yozgatlı SMA hastası minik Yiğitalp için 100 bin dolar bağışta bulunan genç iş insanı Mustafa Karacabay’ı ziyaret etti.

A+A-

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Yozgatlı SMA hastası minik Yiğitalp için 100 Bin dolar bağışta bulunan ve yurtdışındaki masraflarına da üstlenen Bozok Traktörleri (BT) Sahibi hemşerimiz Yozgatlılar Federasyonu İşadamları Komisyon Üyesi Genç İş İnsanı Mustafa Karacabay’ı ziyaret etti.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Federasyon Başkan Vekili Tarık Şahin İstanbul Valiliği Basın Müdürü Hemşerimiz Muammer Karadeniz ile birlikte Hayırsever genç işadamı hemşehrimiz Mustafa Karacabay’ı ziyaret ederek 66 Yozgatspor forması hediye etti.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada; hayırseverliği ile gönüllere taht kuran ve sma hastası minik YiğitAlp’e de desteğini esirgemeyen Bozok Traktör sahibi Yozgatlı genç işadamı Mustafa Karacabay’ı ziyaret ederek Yozgatspor forması hediye ettiklerini söyledi.

Yılmaz, “Sayın Karacabay, nerede bir Yozgatlı ve Yozgat’ımızla bir durum söz konusu olsa her zaman vefa örneği göstererek büyük desteklerde bulunuyor. Kendisi ayrıca Federasyonumuz İşadamları Komisyon Üyesidir. Maddi manevi her zaman Yozgatlı öğrencilerimizin ve federasyonumuzun yanında yer almıştır. Bu vesile ile ben bir kez daha katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Bozok Traktörleri (BT) Sahibi ve Yozgatlılar Federasyonu İşadamları Komisyon Üyesi Mustafa Karacabay’da ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür ederek, Yozgat ve Yozgatlılar adına yapılacak çalışmalara katkı sağlamaya destek olmaya devam edeceğini ifade etti.