Yiğit Alp’e can olmak için son 40 gün

Yiğit Alp’e can olmak için son 40 gün

Şefaatlili hemşerimiz Emre Avşar ve Şeyma Avşar’ın 20 aylık çocukları Yiğitalp’in tedavisi için başlatılan kampanyaya ailesi destek verilmesini bekliyor.

A+A-

Şefaatlili hemşerimiz Emre Avşar ve Şeyma Avşar’ın 20 aylık çocukları Yiğitalp’in tedavisi için başlatılan kampanyaya ailesi destek verilmesini bekliyor.


Minik Yiğit Alp izin İzmir Valiliği’nden izin alınarak yardım kampanyası başlatıldı. Yiğit Alp’e Can Ol! yardım kampanyasında ulaşılan yardım miktarı 1.230.717 dolar, tamamlanması gereken turar 2.050.000 dolar. Yiğit Alp için son 40 gün ve paranın %60’ı toplandı. Aile gerekli izinleri aldıklarını, evlatları için başlattıkları yardım kampanyasında tüm hemşelerilerinden destek beklediklerini belirtiyorlar.


ÇARESİZ DURUMDAYIZ


Yaşadıkları çaresizliği anlatan anne Şeyma Avşar, “Bizleri yaşadığımız çaresizlikle baş başa bırakmayın lütfen. Anneler babalar. Ben her gün evladımı kaybetme korkusu ile yaşıyorum. Nolur sesimizi duyun. Benim evladım 4 gün yoğun bakımda kaldı. 4 gün delirdim ben evde burnumdan kokusu gitmedi. Bebek olmanın ne demek olduğunu bilmeyen çocuğumu kendi ellerimle mezar koymak istemiyorum” ifadelerini kullandı.


Avşar, gerekli izinleri aldıklarını ve destek beklediklerini belirterek, “Ölümcül kas hastalığı SMA TİP-1 ile mücadelede tedaviye ulaşabilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacı var. Açıklamada: 5 TL , 10 TL , 100 TL ayrımı olmadan gelen her kuruş bizim oğlumuza bir umut. Kiminin cep harçlığı, kiminin kahvesi, kiminin kıyafet alışverişi yerine hesabımıza gönderdiği her kuruş Yiğit Alp’e yaşayabileceği bir hayat umudu verecek. Oğlumuza nefes olur musunuz? Kampanyamız Valilik İzinlidir. Ziraat Bankası – TR69 0001 0001 4650 8443 3050 04. ALICI : Şeyma Avşar” denildi.


Miktarı önemli değil bir sigara parası, bir lira bile olsa bizim için çok önemli. Şu ana kadar aranılan paranın yüzde 60’ını bulmuş durumdayız. 40 gün süresi var inşallah bu süre zarfında kalan parayı da bularak Yiğitalp’in hayata tutunmasını sağlamak istiyoruz” dedi.


Kampanyaya destek olmak isteyenler Ziraat Bankası – TR69 0001 0001 4650 8443 3050 04 hesaba para yatırabilecekler.

İlgili Haberler