Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz’a ödül

Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz’a ödül

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ulusal ölçekte yayın yapan Kent&Başkan Dergisi’nin Türkiye genelini kapsayan online anket sonucu Yerköy'e yapılan çalışmalar nedeniyle ödülü layık görüldü.

A+A-

Yerköy  Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ulusal ölçekte yayın yapan Kent&Başkan Dergisi’nin Türkiye genelini kapsayan online anket sonucu Yerköy'e yapılan çalışmalar nedeniyle ödülü layık görüldü.

Kent&Başkan Dergisi, Türkiye’nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen“Kent & Başkanı” ödül törenini Malatya'da gerçekleşti.

img-20210913-wa0001.jpg

Kent&Başkan Dergisi tarafından yapılan anketten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yılmaz, herşeyin en iyisine layık olan Yerköy ilçe halkı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ödül töreni sonrası yazılı açıklama yapan Başkan Yılmaz, şu ifadelere yer verildi:
"Kent&Başkan dergisi tarafından, yerel yönetimlerle ilgili olarak belediyemizin de dahil edilerek ülkemiz genelinde yapmış olduğu araştırmalar kapsamında, tamamlanan ve devam eden proje ve hizmetlerimiz hakkında
büyük bir oranda memnuniyetlerini dile getirerek destek olan ve Kent&Başkan ödülüne bizleri layık görmüşlerdir.  Bu ödülün gerçek sahipleri olan kıymetli hemşehrilerime, ödül törenine ev sahipliği yaparak bizleri misafir eden ve plaketimizi takdim eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Selahattin Gürkan'a, Malatya Milletvekili ve önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı sayın Bülent Tüfekçi'ye, Hatay Milletvekili sayın Hüseyin Yayman'a ve Kent&Başkan Dergisi yönetimine teşekkür ediyorum. Mali kaynaklarımızın kısıtlı olmasına rağmen büyük bir özveri ve inançla yürütmüş olduğumuz çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürerek ilçemize ve halkımıza olan vefa borcumuzu ödemeye devam edeceğiz." dedi.