Yasak Elma dizisinde beklenmeyen ayrılık!

Yasak Elma dizisinde beklenmeyen ayrılık!

Yasak Elma dizisi senaryo gereği oyuncuları ile yollarını ayırmaya devam ediyor. Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Fox Tv ekranlarında yayınlarına devam eden Yasak Elma dizisinden Zehra'nın eşi rolüne sahip Mert'te karakteri senoryadan dolayı ayrıldı.

A+A-

Yasak Elma dizisi senaryo gereği oyuncuları ile yollarını ayırmaya devam ediyor. Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Fox Tv ekranlarında yayınlarına devam eden Yasak Elma dizisinden Zehra'nın eşi rolüne sahip Mert'te karakteri senorya gereği diziden ayrıldı.


Senaryosuyla sezona tüm hızıyla başlayan ve devam ettiren Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade, Eda Ece ve Şevval Sam dizinin başrol oyuncuları olarak yer alıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Talat Bulut' ayrılığı, hemen ardından ise Berk Oktay, Nilperi Şahinkaya, Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar katılmasıyla kadrosunu güçlendiren dizide bir ayrılık daha yaşanacak. Dizinin gündemi ayrılık ve yeni oyuncuların olmasıyla reytinglerde istediği sonuçları almaya başladı. Yasak Elma'da Mert karakterini canlandıran oyuncu Can Nergis ilerleyen bölümlerde diziye veda ediyor...