Whatsapp, Instagram ve Facebook’a saat kaçtan beri erişim sağlanamıyor? Ne zaman erişim sağlanacağı belli oldu mu?

Whatsapp, Instagram ve Facebook’a saat kaçtan beri erişim sağlanamıyor? Ne zaman erişim sağlanacağı belli oldu mu?

Dünya genelinde Whatsapp, Instagram ve Facebook kullanıcıları web tarayıcısı ve mobil uygulamalar üzerinden sosyal medya ağlarına giriş sağlayamıyor. Sosyal medya platformlarına kaç saattir erişim sağlanamıyor, ne zaman erişim sağlanabilecek?

A+A-

Dünya genelinde Whatsapp, Instagram ve Facebook kullanıcıları web tarayıcısı ve mobil uygulamalar üzerinden sosyal medya ağlarına giriş sağlayamıyor. Sosyal medya platformlarına kaç saattir erişim sağlanamıyor, ne zaman erişim sağlanabilecek? İşte detaylar..

Dünya genelinde bir çok internet sitesiyle ilgili çökme sorunlarını yayınlayan "Down Detector" isimli web sitesi Türkiye saatiyle 18.40'tan bu yana Facebook, Whatsapp ve Instagram'a erişim sağlanamadığını duyurdu.

Facebook’un sahibi olduğu platformlardaki yaşanan erişim sorunuyla ilgili şirketin İletişim Direktörü Andy Stone, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Uygulamalarımız ve ürünlerimize erişimde bir sorun olduğunun farkındayız. Mümkün olan en kısa sürede her şeyin normale dönmesi için çalışıyoruz, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." İfadelerini kullandı.

İletişim Direktörü Stone, söz konusu uygulamalara hangi ülkelerde erişim sorunu yaşandığına ilişkin detaylı bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

İlgili Haberler