Vali Polat'tan Yozgat OSB'ye ziyaret

Vali Polat'tan Yozgat OSB'ye ziyaret

Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de faaliyetini sürdüren ve 46 kişiye istihdam sağlayan Özel Kazan Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle öğle yemeği yedi.

A+A-

ozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de faaliyetini sürdüren ve 46 kişiye istihdam sağlayan Özel Kazan Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle öğle yemeği yedi.

Sürekli ilçe belde ve köylerde ziyaretlerde bulunarak sahada çalışmalarını sürdüren Vali Polat’ın bu seferki ziyareti Yozgat OSB’de faaliyetini sürdüren Özel Kazan Fabrikası oldu.

vali-1-1-768x432.jpg

Fabrika yetkililerinde faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Polat, “Yozgat OSB’miz de Yüksek Basınçlı Buhar Kazanı üretimi yapan ve 46 kişiye istihdam sağlayan Özel Kazan fabrikasını ziyaret ettik. Bölgemizde bu tür fabrikaların sayılarının artmasını istiyoruz. Yatırımcılarımız bizlerin baş tacıdır. İlimiz ekonomisi ve istihdamına katkı sunacak bütün yatırımcılara kapımızda gönlümüzde her zaman açıktır. Bu fabrikada 46 vatandaşımız evinin ailesinin geçimini buradan sağlıyor. Bu istihdam rakamının daha da artmasını diliyorum.”diye konuştu.

Vali Polat, öğle saati dolayısıyla yemek molası veren işçilerle de bir araya gelerek birlikte yemek yedi. İşçilerle sohbet eden Vali Polat, işçilere işlerinde kolaylıklar dileğinde bulundu.