Türkiye yeniden "1 İyilik 1 Fidan" seferberliğiyle yeşerecek!

Türkiye yeniden "1 İyilik 1 Fidan" seferberliğiyle yeşerecek!

Türkiye’nin dört bir köşesinde başlayan yangınlar sonrası Türkiye Diyanet Vakfı ağaçlandırma seferberliği başlatıldı.

A+A-

Türkiye’nin dört bir köşesinde başlayan yangınlar sonrası Türkiye Diyanet Vakfı ağaçlandırma seferberliği başlatıldı. Kamu kurumlarının yanı sıra kamu yararına çalışan dernek ve vakıfların başlattığı fidan kampanyalarına Yozgatlılar da büyük destek veriyor.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Ülkemizde Antalya Manavgat'ta başlayan ve daha sonra Adana, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Kayseri'de çıkan orman yangınları sonrası Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat şubesi tarafından başlatılan “Bir İyilik 1 Fidan” kampanyası vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Türkiye Diyanet Vakfı, yangın çıkan ormanların tekrar ağaçlandırılmasının yanı sıra bölgede mağdur olan aileler de tespit ederek hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımları ulaştırılıyor.

1-026.jpg

GELECEĞE DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE'YE KAVUŞMAK İÇİN..

Türkiye Diyanet Vakfı’nın başlatmış olduğu “1 İyilik 1 Fidan” kampanyasının katlanarak büyümesi ve ağaç sevgisinin milli bir seferberlik haline dönüşmesi, bütün canlıların nefes kaynağı, ülkemizin ciğerleri ormanlarımızın yeniden hayat bulması, geleceğe daha yeşil bir Türkiye bırakmak için FİDAN yazıp 5601’e göndererek 10 TL bağışta bulunabilir yada bagis.tdv.org adresinden ile TDV Mobil bağış uygulamasından online bağışta yapabilirsiniz.

İlgili Haberler