TESKOMB’dan Karadeniz’e yardım eli

TESKOMB’dan Karadeniz’e yardım eli

TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül video konferans yoluyla düzenlediği toplantıda Karadeniz bölgesinde sel felaketinde zarar gören esnafın yanında olduklarını, zarar gören esnafın yaralarını sarmaya devam edeceklerini söyledi.

A+A-

Yozgat eski Milletvekillerinden ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül video konferans yoluyla düzenlediği toplantıda Karadeniz bölgesinde sel felaketinde zarar gören esnafın yanında olduklarını, zarar gören esnafın yaralarını sarmaya devam edeceklerini söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, “Bölge Birlik Başkanları ile Corona virüs salgını sürecinde daha öncede gerçekleştirmiş olduğumuz gibi bir video konferans toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantıda Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felâketi ile ilgili esnaf ve sanatkarlarımızın yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlatılması ile Bölge Birliği Genel Kurul Toplantıları ile ilgili karar aldık.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, genel başkan vekilleri ile Genel Müdür Güler Zincirkıran, Ahmet Erdoğan ve Halk Bankası Esnaf Bankacılığı Daire Başkanı Gokhan Fidan, Ankara Esnaf Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Rize Bölge Birliği Başkanı Sayın Güven Aksoy katıldı. 

 

Etiketler :