TDV KAGEM, Rümeysa Kadak’ı gençlerle buluşturdu

TDV KAGEM, Rümeysa Kadak’ı gençlerle buluşturdu

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM), İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Rümeysa Kadak’ı gençlerle bir araya getirdi.

A+A-

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM), İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Rümeysa Kadak’ı gençlerle bir araya getirdi. Programa Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral Efe de katıldı.

dsc5596-scaled.jpg

İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Rümeysa Kadak, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi’nde “Daha Güzel Yenilme Rehberi” isimli verdiği konferansta gençlerle bir araya geldi. Burada söyleşi gerçekleştiren Kadak, aynı zamanda gençlerin sorularını da yanıtladı.

dsc5616-scaled.jpg

“Genç bir milletvekiliyseniz kendinizi her zaman ispat etmeniz gerekiyor”

İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Rümeysa Kadak, “Genç bir milletvekili olmak, normal bir milletvekili olma sorumluluğunu yüklemiyor. Her zaman bu işe ehil olduğunuzu ispatlamanız ve kendinizi kanıtlamanız gerekiyor. Çünkü genç olduğunuzda otomatik olarak bir eleştiri yapılıyor ve bunun bir eksiklik olduğu düşünülüyor. Daha ileriki yaşlardayken daha fazla takdir ediliyor. Örneğin orta yaş bir milletvekili sosyal medyada espri yaptığında ‘ne kadar da gençleri anlayan bir vekil’ denirken genç bir milletvekili sosyal medyada espri yaptığında ‘espri yapılacak yer mi?’ tepkisi ile karşılaşabiliyorsunuz. Bu nedenle genç bir milletvekili olmanın en zor kısmı her zaman kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

dsc5609-scaled.jpg

“Gençlerle bir arada olmak en büyük motivasyon kaynağım”

Rümeysa Kadak, “Gençlerle bir araya geldiğimde motive oluyorum. Diğer bir motivasyon kaynağım ise iş üretmek. Ben iş üretmeyi çok seven birisiyim. Bu ikisi benim en büyük motivasyon kaynaklarım. Bu nedenle her zaman gençlerle bir araya gelmeye ve iş üretmeye gayret ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral Efe, program sonunda İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Rümeysa Kadak’a hediye takdiminde bulundu. Programdan çok memnun kaldığını ifade eden Kadak, böyle bir buluşmayı düzenleyen TDV KAGEM’e teşekkür etti.