Sorgun Belediye Başkanı Ekinci’den önce ikram sonra iş

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci’den önce ikram sonra iş

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, ilçeye has üretilen, lezzeti ve damak tadı ile büyük ilgi gören Sorgun yağlısını Ankara ziyaretlerinde siyasi ve bürokrasiye ikram ederek belediyenin projeleri hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Sorgun Belediyesinin geçen yıl Aralık ayında girişimleriyle Türk Patent ve Marka Kurumunca patent ve coğrafi işaret alan Sorgun yağlısı, Sorgun ve il genelinde yaklaşık 10 bin adet üretiliyor. Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci’nin yoğun girişimleri ile patenti alınan Sorgun yağlısı, sadece Yozgat’ta değil il dışından da sipariş üzerine talep ediliyor.

ethem-erkut-3-e1638015631363.jpg

Başkan Ekinci, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı makamında ziyaret ederek Patentini aldıkları ‘Sorgun Yağlı’sını hediye etti.

Başkan Ekinci, ziyarette; belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ekinci, ilgi ve alakalarından dolayı Tarım Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’ya teşekkür etti.

ethem-erkut-2-768x678.jpg

MİLLETVEKİLİ SEDEF’LE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, Tarım ve Orman Bakanlığı ziyaretinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef’i ziyaret etti.

Milletvekili Sedef’e de Sorgun yağlısını ikram eden Başkan Ekinci, ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında Milletvekili Sedef’le fikir alışverişinde bulundu.

 

MHP’Lİ BELEDİYELER YÜZ AKI OLMAYA DEVAM EDİYOR

MHP’li belediyelerin çalışmaları ile yüz akı olmaya devam ettiğini vurgulayan Milletvekili Sedef, “Sorgun Belediye Başkanımız Erkut Ekinci mecliste ziyaretimize geldiler. İlçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Sorgun Belediyemizce Coğrafi İşareti alınan Sorgun Yağlısı’nın tanıtımı için çaba sarf eden Başkanımız, belediyemizin asli görevleri dışında kültür ve sanata da hizmetini sürdürmektedir. MHP Belediyeleri yüz akı olmaya devam ediyor. Sayın Başkan’a ve ekibine çalışmaları için teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Belediye Başkanı Erkut Ekinci’de, Milletvekili Sedef’e ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Vekilimizi ziyaret ettim. İlçemizde yapılan ve devam eden çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Desteğini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen Sayın Vekilimize ilgi ve alakalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.

Yeniufuk