Sorgun Belediye Başkanı Ekinci Yiğitalp’e Nefes Oldu

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci Yiğitalp’e Nefes Oldu

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Yiğitalp’e destek olmak için Sorgun Şakir Efendi Şehir Meydanında kurulan stantları ziyaret ederek yapılan organizasyon giderlerini karşılayıp, aldığı pastaya 10 bin lira vererek destekte bulundu.

A+A-

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Yiğitalp’e destek olmak için Sorgun Şakir Efendi Şehir Meydanında kurulan stantları ziyaret ederek yapılan organizasyon giderlerini karşılayıp, aldığı pastaya 10 bin lira vererek destekte bulundu.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, SMA hastası Yiğitalp’i yalnız bırakmadı. Başlatılan kampanya kapsamında Şakir Efendi Şehir Meydanında giderleri belediyeye ait olarak yapılan organizasyonda kurulan stantlara ziyaret gerçekleştirerek, yetkililerden destek kampanyasının son durumu hakkında bilgi aldı. Aldığı pastaya 10 bin lira veren ve iş adamlarına da iyi bir örnek teşkil eden Başkan Ekinci büyük takdir topladı.

Kampanyanın başarıya ulaşacağından kuşku duymadığını belirten Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, “Yozgat ve ilçelerinden herkesin elinden geldiği kadar destek olacağından şüphem yok, çok az bir zamanı kalan yavrumuz için Sorgun Belediyesi olarak çorbada tuzumuz bulunsun istedik. Meydanımızda açılan stantlar ve ihtiyaç olan tüm malzemelerin karşılanması noktasında ilçemizde faaliyet gösteren dernekler ve vatandaşlarımız ile birlikte SMA hastası küçük Yiğitalp için örnek bir birliktelik sergiledik. Biz de gücümüz ölçüsünde destek olmaya çalıştık. İnşallah Yiğit yavrumuzun Amerika’ya gitmesi için gereken para toplanacaktır. Bundan kuşkumuz yok. Bugünkü etkinliğimizden toplanan 32 bin 558 TL ile Sorgun bu yolda bizde varız dedi. Bizim kanımızda olan birlik ve beraberlik duygusu ile Yiğit yavrumuzun tedavisi için gereken parayı toplayıp bu meydanda koşup oynadığı zamanları göreceğiz” dedi. 

İlgili Haberler