Sorgun Belediye Başkanı Ekinci: Siz arayın biz kapınızdan alalım

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci: Siz arayın biz kapınızdan alalım

Başkanlık görevini devraldığı günden bu yana ilçede önemli projelere imza atan ve farklı uygulamaları hayata geçiren Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ilçe sakinlerine seslendi.

A+A-

Başkanlık görevini devraldığı günden bu yana ilçede önemli projelere imza atan ve farklı uygulamaları hayata geçiren Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ilçe sakinlerine seslenerek, “Sakın tadilattan kaynaklı atıklar yada moloz yığınları konusunda komşularınızla kötü olmayın bizi arayın gelip kapınızdan alalım” dedi.

ekinci-1.jpg

Belediye imkanları dahilinde tamamen belediye bütçesi ile hizmetlerini sürdüren Başkan Ekinci, sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneğini Sorgun’da uygulamaya devam ediyor. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra ağaçlandırma ve sosyal alanlara da ağırlık veren Başkan Ekinci, “Bütün mücadelemiz, ilçemize en iyi hizmeti sunmak içindir. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan bu makamda olduğun sürece ilçe ve vatandaşlarına en iyi hizmeti sunabilmektir. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Tadilat ve moloz yığınları konusunda kimse kimseyle kötü olmasın diyen Başkan Ekinci, “Vatandaşlarımız belediyemizi aramaları halinde kısa sürede ekiplerimiz gelerek atıkları bulunduğu yerden kaldıracaklardır. Sakın komşularınız ile aranızı bozmayın Siz, bizi arayın gelip tadilat ve moloz atıklarınızı kapınızdan alalım. Boş arazilerdeki moloz yığınlarının kötü görüntüsü güzel ilçemiz Sorgun’umuza yakışmıyor. Bu yüzden birazda duyarlı olalım” diye konuştu.

Yeniufuk