Sorgun Belediye Başkanı Ekinci görünce dayanamadı! Bakın onlar için ne yaptı..

Sorgun Belediye Başkanı Ekinci görünce dayanamadı! Bakın onlar için ne yaptı..

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Terminal salonunda oturan yaşlı vatandaşların dikkatini çekmesi ile olara Belediye İş Kur Salonunu tahsis etti ve Pandemi sürecinde gerekli tedbirler alarak burayı onların hizmetine sunacaklarını söyledi.

A+A-

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Terminal salonunda oturan yaşlı vatandaşların dikkatini çekmesi ile olara Belediye İş Kur Salonunu tahsis etti ve Pandemi sürecinde gerekli tedbirler alarak burayı onların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Ekinci, vatandaşları mutlu etmenin kendilerini daha mutlu ettiğini belirtti.

Başkan Ekinci, “Bu gün başkanlık binasından terminal tarafına geçtiğimde bir şey dikkatimi çekti.

Yaşlı büyüklerimiz terminal oturma salonunda oturmuş sohbet ediyorlardı. Selam verdim, hal hatır sordum. Amcalarım içerde olmaktan darlandıklarını dışarıda da malum ortam nedeniyle her yere giremediklerini ifade ettiler. Ben bu gün itibarıyla onları iş kur salonumuzda ağırlamaya başlayacağımı duyurmak isterim. Yaşlılarımız başımızın tacı ve bu bilinçle hareket edeceğiz.

Salgın süreci devam ettiği sürece bu Salonu tedbirli bir şekilde onların hizmetine sunacağız inşallah.”diye konuştu.