Sıtkı Aslanhan Yozgatlılarla buluştu

Sıtkı Aslanhan Yozgatlılarla buluştu

Yozgat Belediyesi tarafından Aylık Gönül Söyleşileri programı kapsamında Eğitimci- Yazar Sıtkı Aslanhan tarafından söyleşi gerçekleşti.

A+A-

Yozgat Belediyesi tarafından Aylık Gönül Söyleşileri programı kapsamında Eğitimci- Yazar Sıtkı Aslanhan tarafından söyleşi gerçekleşti.

Büyük Sinema ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşiye Yozgatlılar yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen Söyleşiye Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve Eşi Nagihan Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve vatandaşlar katıldı.

Sıtkı Aslanhan Yozgatlılarla buluştu

Söyleşiye, hayattan ibretlik öykülerle başlayan Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, özellikle internet bağımlılığı konusuna dikkat çekti. İnternet oyunları yüzünden yeni nesil çocukların gelişiminin olumsuz etkilendiğini ifade eden Aslanhan ailelerin bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Aslanhan, günümüz gençliğini bekleyen sıkıntılar, çocuğun başarısında anne-babanın rolü, velinin çocuğun başarısına etkisi, anne baba olarak doğru bildiğimiz fakat aslında yanlış davranış ve tutumlar, sevgi, saygı, iletişim gibi konulara farklı açılardan değinerek, katılımcılara çocukların gelişimlerini nasıl doğru yolda sağlayacakları hakkında bilgiler verdi. Sıtkı Aslanhan, dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse “Kültür-Sanat alanında hemşerilerimize faydalı olacak programlar, etkinlikler düzenliyoruz. Sıtkı Aslanhan Hocamızın seminerine yoğun katılım oldu. Hemşerilerimizin gösterdiği bu ilgi Kültür-Sanat’a verdiğimiz önemin ne kadar doğru olduğunun göstergesidir. Biz geleceğe ve eğitime yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğu bilinci ile hareket ediyoruz. Çok şükür görüyorum ki sizler de bu anlayışla baktığınız için bugün buradasınız. Bizlere deneyimlerinden ve bilgilerinden faydalandıran Değerli Hocamız Sayın Sıtkı Aslanhan’a ve programa yoğun ilgi gösteren değerli hemşerilerime teşekkür ederim”dedi.

Programın sonunda Eğitimci- Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’a Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse tarafından hediye takdiminde bulunuldu. Aslanhan konferans sonrası Büyük Sinema ve Kültür Merkezinde konukların kitaplarını imzaladı. 

Yeniufuk