Sarıkaya'da denetimler sürüyor

Sarıkaya'da denetimler sürüyor

Sarıkaya Kaymakamı Selami Işık, işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara tedbirler konusunda uyarılarda bulundu.

A+A-

Kaymakam Selami Işık, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muhammed İkbal Altındağ, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kundakçı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Kızıl ve Zabıta Müdürü Fatih Aytekin ile birlikte Polis ve Jandarma devriyelerinin uygulama noktalarında alınan tedbirleri denetleyerek, zorunlu haller dışında sokağa çıkma kısıtlamasında araç kullanılmaması, ihtiyaçları olduğu durumlarda en yakın yürüme mesafesinde bulunan market, fırın, manav gibi yerlerden ihtiyaçlarını gidermelerini ve Ramazan boyunca hafta içi ve hafta sonu fırınlarda, marketlerde kuyruk oluşturulmaması için Covid-19 tedbirleri kapsamında esnaflar tarafından gerekli tedbirlerin ve gerekli önlemlerin alınması, maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeleri konularında uyarılarda bulundu.

Yapılan denetimlerin ardından açıklamada bulunan Kaymakam Işık, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ve uygulamalar vatandaşlarımızın sağlığı için. Vatandaşlarımız alınan tedbirlere hassas davranarak kurallara uydular. Kısıtlama kuralına uyan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.