Sarıkaya'da al bayrağımızla birlikte bisikletli kutlama

Sarıkaya'da al bayrağımızla birlikte bisikletli kutlama

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Yozgat'ın Sarıkaya İlçesinde de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Türk Bayraklı Bisiklet Korteji ile kutlandı.

A+A-

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Sarıkaya İlçesinde de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Türk Bayraklı Bisiklet Korteji ile kutlandı.

Sarıkaya Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen 19 Mayıs Bisiklet Korteji Kaymakamı Samet Serin ve beraberinde protokol üyelerinin katılımı ile yapıldı.

sarikaya1-1-001.jpg

14-20 yaş arasındaki gençler bisikletleriyle ve Türk bayraklarını açarak korteje katıldı. Öğrencilerin yanı sıra, daire müdürleri ile kortej hükümet konağı önünden başlayarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda sona erdi. İlçe Kaymakamı Samet Serin, yaptığı konuşmada etkinliğe katılan öğrenci ve protokole teşekkür ederek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

sarikaya-2-002.jpg

Kaymakam Serin, “Böylesine anlamlı bir günde gençlerimizi unutmayarak, bisikletli bir etkinlik düzenleyen ve gençlere güzel bir ortam yaşatan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oğuz Kaan Sungur ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vatan için gözlerini kırpmadan bedenini mermilere siper eden ve bizlere hür ve müstakil bir vatan kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman Şehitlerimizi rahmetle; Gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz.” dedi.

Yeniufuk