Sarıkaya Kaymakamı Serin öğrencilerle sıralarını paylaştı

Sarıkaya Kaymakamı Serin öğrencilerle sıralarını paylaştı

Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, öğrencilerle sıralarını paylaşıp onlarla birlikte kitap okudu.

A+A-

Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, ESER Projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek kitap okudu.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan ESER Projesi Oku-YOZ projesine destek vermek isteyen Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin,öğrencilerle sıralarını paylaşıp onlarla birlikte kitap okudu.

Sarıkaya Kaymakamı Serin, öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Yozgat Valiliği öncülüğünde yürütülen ESER Projesi Oku-YOZ kapsamında öğrencilerle buluştu.

Proje dâhilinde ilk dersin 20 dakikasında kitap okuyan Hisarbey Ortaokulu öğrencilerine katılan Kaymakam Serin, öğrencilerle birlikte kitap okudu. Kitap okumanın önemine vurgu yapan Serin, öğrencileri okumaya teşvik etti. Kaymakam Serin’e Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş eşlik etti. Serin, sınıfları tek tek ziyaret edip öğrencilerle bir süre sohbet etti.Hisarbey Ortaokulunu ziyaret ederek okulda örnek çalışmaları olan okul müdürü ve öğretmenleri yaptıkları faaliyetlerden dolayı tebrik eden Serin, istek ve önerileri dinledi.Okulda okul müdürü önderliğinde öğretmenler ile öğrencilerin sağlıklı ve başarılı eğitimleri adına oluşturulan ortam ve mekânlar takdir edildi.

Kaymakam Serin, okulda oluşturulan Ahmet Alperen Okçu Kütüphanesini de gezerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra fen bilimleri sınıfı, beceri atölyesi zekâ oyunları sınıflarını gezen Serin, sınıf ve atölyelerin kurulmasında emeği geçen okul personeline teşekkür etti.

Okulda taşımalı eğitim alan öğrencilerle birlikte öğle yemeğinde buluşan Serin, öğrencilerle birlikte sıraya girerek yemek yedi. Ardından öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelen Serin, öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda öğrencilerin isteklerine yönelik olan dilekçeleri tek-tek değerlendirilerek yapılacaklar konusunda öğretmenlerle birlikte fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yoldaş, Serin’e okul ziyaretlerinin öğretmen ve öğrencilerde olumlu moral ve motivasyon oluşturduğunu belirterek teşekkür etti.

KARAYAKUP'TA DEVAM ETTİ

Okullarda yürütülen faaliyetleri ve okulların durumlarını yerinde incelemeye büyük önem verdiğini kaydeden Kaymakam Samet Serin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş ile birlikte Karayakup Kınalı Hasan İmam-Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Okula gelişinde Serin’i, Karayakup Belediye Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan ve Okul Müdürü Hamza Ayan karşıladı. Daha sonra Karayakup Belediyesi tarafından hazırlanan proje karşılığı Spor Toto tarafından finanse edilen halı sahayı yerinde inceleyen Serin, yapılan hizmetten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Akabinde sınıfları ziyaret eden Kaymakam Serin, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak Belediye Başkanı Erdoğan, öğretmenlere başarı dileklerini ileterek okuldan ayrıldı.

Yozgat Hakimiyet

Etiketler : ,