Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz telefonla tek tek arıyor

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz telefonla tek tek arıyor

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, koronavirüse yakalanan hastalarını tek tek arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

A+A-

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, koronavirüse yakalanan hastalarını tek tek arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yakın dönemde pozitif olan ve tedavileri evlerinde devam eden vatandaşlar tek tek arayan Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, bir an önce sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

Vatandaşlarımızdan genel durumları hakkında bilgi alan Kaymakam Açıkgöz, bir ihtiyaçları olduğunda devletimizin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Vatandaşların bazılarının ilk başta şaşırdığını sonrasında ise memnun olduklarını ifade eden Kaymakam Ali Açıkgöz: “Şu an pozitif olan vatandaşlarımızın her birini, tek tek arayarak hallerini hatırlarını sorduk. Kendilerine Rabbimizden şifa dilediğimizi ilettik. Her bir Saraykentli bizim için çok kıymetli. Göreve başladığım günden itibaren aşı konusunda verdiğimiz mücadelenin temelinde de bu düşünce var. Maalesef şu an pozitif olan vakalarımızın neredeyse tamamı, ya hiç aşı olmamış kişilerden ya da sadece ilk dozunu olmuş ikinci dozunu yaptırmamış kişilerden oluşuyor. Bu vesileyle henüz aşı olmamış Saraykentli vatandaşlarımızdan aşılarını bir an önce yaptırmalarını rica ediyorum.” dedi.