Ramo dizisi final mi yapacak? Diziye neden ara verildi?

Ramo dizisi final mi yapacak? Diziye neden ara verildi?

Show TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başaran Ramo bu hafta ekranlara gelmeyecek. Büyük bir hayran kitlesi olan dizi her hafta yayınlanırkan bu hafta ne neden yayınlanmayacak? Sevilen dizi finale mi gidiyor?

A+A-

Show TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başaran Ramo bu hafta ekranlara gelmeyecek. Büyük bir hayran kitlesi olan dizi her hafta yayınlanırkan bu hafta ne neden yayınlanmayacak? Sevilen dizi finale mi gidiyor? Bu aranın nedeni açıklandı. İşte detaylar haberimizde...


Show TV ekranında yayınlanan ve son günlerde reytinglerde düşüş yaşasa bile, dizinin büyük  bir kemitlesi var ve bu kitleyi korumayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bu iddialar izleyiciyi çok üzmüştü. Her ne kadar doğru olmadığı söylense bile bu haber doğrulandı.


Ramo'nun bu hafta yayınlanmamasının nedeni ise setteki koronavirüs vakaları olduğu belirtildi. Dizinin çekimlerinde yer alan set ekibinde ki bir çok kişiye koronavirüs bulaşması nedeniyle bir haftalığına çekimlere ara verildiği duyuruldu. Bütün bu olaylar ne kadar üzücü olsa bile sağlığın herşey den önemli olduğunu unutmamak gerek. 
 

Etiketler : , ,