Otomobil sahiplerine kötü haber! Benzin, motorinden sonra LPG fiyatlarına da zam geldi

Otomobil sahiplerine kötü haber! Benzin, motorinden sonra LPG fiyatlarına da zam geldi

Benzin ve motorinli araçlardan sonra LPG’li araç sahiplerine de kötü haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin, motorin ve LPG fiyatlarını da etkiledi. LPG’ye bu gece yarısından itibaren ne kadar zam gelecek?

A+A-

Benzin ve motorinli araçlardan sonra LPG’li araç sahiplerine de kötü haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin, motorin ve LPG fiyatlarını da etkiledi. LPG’ye bu gece yarısından itibaren ne kadar zam gelecek? İşte son otogaz fiyatları..

Otomobil sahipleri, Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin, motorin ve LPG fiyat artışlarını takip ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de LPG fiyatları ne kadar? Araç sahiplerinin sık sık takip ettiği işte o fiyatlar..

 Otogaza bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 29 kuruş zam geldi. Brent petroldeki dalgalanma devam ediyor. Brent petrol varil fiyatı 77,64 dolar düzeyinde işlem görüyor.

OTOGAZA ZAM NE KADAR ZAM GELDİ?

Otogaza (LPG) gece yarısından itibaren 29 kuruş zam yapıldı. Fiyat artışı pompa fiyatlarına yansıyacak.

AKARYAKIT FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Motorin grubuna 21 Mart günü 80 kuruş zam yapılmıştı. Zam ile birlikte motorinin fiyatı 20 lirayı aştı. Akaryakıtta son olarak 28 Mart 2023 tarihi itibari ile 81 kuruşluk benzine indirim yapılmıştı. 

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM GELECEK Mİ?

30 Mart 2023 tarihinde benzin ve motorinde herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 20.48 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21,36 liradan satılıyor.