MÜSİAD Yozgat Şubesi'nden Yozgat TSO'ya çıkarma

MÜSİAD Yozgat Şubesi'nden Yozgat TSO'ya çıkarma

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yozgat Şubesi Başkanı Barış Açıkgöz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yozgat Şubesi Başkanı Barış Açıkgöz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kasım ayı içerisinde yapılan TSO Başkanlığı seçimini kazanan Taylan Alakoç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Başkanı Barış Açıkgöz ve yönetimi, TSO Başkanı  Alakoç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yozgat’ın ekonomik ve sosyal durumu ele alınarak ileriye dönük ne gibi çalışmaların yapılması gerektiği değerlendirildi.

TSO Başkanı Alokoç, Yozgat’ın ticari açıdan gelişmesine hep birlikte katkı sağlayacaklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Açıkgöz ve ekibine teşekkür etti.

Yeniufuk