Milli sporcumuz Atiye Gülseven, maçın yıldızı seçildi

Milli sporcumuz Atiye Gülseven, maçın yıldızı seçildi

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi takımlarından Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımının başarılı oyuncusu Atiye Gülseven, U17 Hentbol Kadın Milli takımımızın formasıyla çıktığı üçüncü milli maçından müsabakanın yıldızı seçildi.

A+A-

Litvanya’nın Klaipeda şehrinde düzenlenen 2021 Yıldız Kadın 17-Yaş Avrupa Hentbol Şampiyonasında Letonya ile karşı karşıya gelen Kadın Milli Takımımız rakibini 36-20 yenerken, Yozgatlı milli hentbolcu Atiye Gülseven ise müsabakada gösterdiği performans ve attığı goller sonucunda maçın yıldız oyuncusu seçildi.

10082021-61124445725d1.png

Müsabaka sonrasında Avrupa Şampiyonası komitesinden maçın yıldızı ödülünü alan Atiye Gülseven sevincini takım arkadaşları ile paylaştı. Müsabakada 8 gol kaydeden ve rakibi Vitnija Paula Krodziniece ile müsabakanın en golcü ismi olan Atiye Gülseven, Letonya ile oynanan müsabakanın büyük çoğunluğunda sahada kaldı. Gösterdiği performans, yaptığı asistler ve attığı goller ile galibiyette büyük pay sahibi olan Atiye Gülseven, müsabaka sonrasında da maçın yıldızı seçilerek ödüllendirildi.

Etiketler :