MHP Yozgat Milletvekili Sedef’ten ilçelere çıkarma

MHP Yozgat Milletvekili Sedef’ten ilçelere çıkarma

MHP Yozgat Milletvekili Adayı İbrahim Ethem Sedef Aydıncık, Çekerek ve Kadışehri ilçelerine çıkarma yaptı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sedef’e ilçede yoğun ilgi gösterildi.

A+A-

MHP Yozgat Milletvekili Adayı İbrahim Ethem Sedef Aydıncık, Çekerek ve Kadışehri ilçelerine çıkarma yaptı.

2-019.jpeg

MHP Yozgat Milletvekili Adayı İbrahim Ethem Sedef seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Aydıncık ilçesini ziyaret etti. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Sedef’e ilçede yoğun ilgi gösterildi.

Daha sonra Çekerek ilçesine geçen MHP Yozgat Milletvekili Adayları İbrahim Ethem Sedef, Kazım Ergün, Ülkü Yılmaz, Sezer Yozgat, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Çekerek İlçe Başkanı Hamdi Aksoy ve Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Kabayel MHP Çekerek ilçe teşkilatı tarafından tertiplenen iftar programına katıldı.

3-013.jpeg

KÖYLÜLER BAĞRINA BASTI

İftar programının ardından köylere hareket eden Sedef ve MHP heyeti, Kadışehri’nde Gümüşsuyu, Elmalıçiftliği Köyü ve Üçağaç köylerini ziyaret etti.

Köylü vatandaşlarla bir araya gelen Sedef, yoğun ilgi ve sevgi gördüğü köylerde sahur vaktine kadar vatandaşlarla sohbet ederek MHP’nin politikalarını ve Türkiye’nin geleceğini konuştu.

Renkli diyalogların da yaşandığı ziyaretlerde Sedef, köylü vatandaşlara Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceklerini vurgulayarak, “Bugün burada gördük ki liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a ciddi bir destek var. Hamdolsun Kadışehri MHP diyor, Kadışehri Cumhur İttifakı diyor” dedi.

İlgili Haberler