MHP Yozgat İl Başkanı Irgatoğlu: Türkiye’nin ihtiyacı yeni bir Anayasa’dır

MHP Yozgat İl Başkanı Irgatoğlu: Türkiye’nin ihtiyacı yeni bir Anayasa’dır

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Sivil, geniş katılımlı, herkesi kapsayan, yeni yönetim sisteminin ruhuna ve dokusuna müzahir bir Anayasa ikinci stratejik hedefimizdir. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin ihtiyacı yeni bir Anayasa’dır.”dedi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Sivil, geniş katılımlı, herkesi kapsayan, yeni yönetim sisteminin ruhuna ve dokusuna müzahir bir Anayasa ikinci stratejik hedefimizdir. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin ihtiyacı yeni bir Anayasa’dır.”dedi.

MHP Yozgat İl Teşkilatı, ”Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” Ankara Bölge İstişare Toplantısına İl ve İlçe Teşkilatları olarak geniş bir katılım sağladı.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tekin Irgatoğlu; Milliyetçi-Ülkücü camianın ülkenin her sıkıntısında ve ihtiyaç duyulan her anında gereken hassasiyetle konuları ele alarak çalışmalar yaptığını söyledi.

Başkan Irgatoğlu, “ Yozgat il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Ankara Bölge İstişare Toplantımıza katılım sağladık. Milliyetçi-Ülkücü Camia bu ülkenin her sıkıntısında ve ihtiyaç duyulan her anında gereken hassasiyetle konuları ele alarak çalışmalarını yapar. Bu toplantımızda Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin öncülüğünde yapılan çalışmalar arasında yer alıyor. Verimli geçen toplantımızla parti üst kademe yöneticilerimizle bir araya gelerek toplantılar yapıp fikir teatisinde bulunduk. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde genel merkezimizin talimatları ile çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu toplantılar ülkemizin yarınları için oluşturulacak fikirlerin çalışması. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, 18 Mart 2021 tarihinde yapılan Partimizin 13. Büyük Kurultayında, 2023 yılına ve sonraki sürece ilişkin yol haritamızı, geleceğe dönük 5 aşamalı stratejik hedefimizi kamuoyuna açıklamıştı. Bu stratejik hedeflerin ilki; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne, sahip çıkmak, ilke, kural ve kurumlarıyla yaşamasına ve kökleşmesine hizmet etmektir. Sivil, geniş katılımlı, herkesi kapsayan, yeni yönetim sisteminin ruhuna ve dokusuna müzahir bir Anayasa ikinci stratejik hedefimizdir. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin ihtiyacı yeni bir Anayasa’dır. Türkiye’nin yakaladığı siyasi istikrar ve demokratik olgunluk “yeni bir Anayasa” için uygun iklimi oluşturmuştur. Bizlerde MHP Yozgat Teşkilatları olarak Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ankara’da bizleri ağırlayan Ülküdaşlarımıza ve Milliyetçi Hareket Partisi camiamıza sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. İstişare Toplantımız için Bartın’dan yola çıkıp Ankara’ya gelirken talihsiz bir trafik kazası geçiren Bartın İl Teşkilatımız’da 2 arkadaşımız Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Yaralı olan ülküdaşlarımızda var. Ahrete irtihal eden Ülküdaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet yaralı ülküdaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Yeniufuk