MHP Yozgat İl Başkanı Irgatoğlu: Elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz

MHP Yozgat İl Başkanı Irgatoğlu: Elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu  “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, mesajında; “Birleşmiş Milletler tarafından ‘Dünya Engelliler Günü’ olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engelli vatandaşlarımızın hakları, topluma kazandırılması ve yaşadığı sorunlara toplumsal farkındalık oluşturması amacıyla her yıl kutlanılmakta olan önemli bir gündür.” dedi.

“Hayatın tüm alanlarında yer alarak toplumun ayrılmaz bir parçası olduklarını gösteren engelli kardeşlerimiz spor, sanat, siyaset, eğitim ve iş dünyasında elde ettikleri nice başarılarla bizleri onurlandırmaktadır.” diyen Irgatoğlu, “ Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamda daha aktif biçimde yer almasını sağlamak adına birçok girişimde bulunmak ve engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik, kültürel hayata katılması ve ailelerinin desteklenmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, başta tüm engelli vatandaşlarımız olmak üzere ailelerine ve tüm vatandaşlarımıza selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

Yeniufuk