MHP lideri Bahçeli talimat vermişti! Yozgat gücünü gösterdi

MHP lideri Bahçeli talimat vermişti! Yozgat gücünü gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, hafta sonu yoğun katılımla Yozgat Merkez ve 7 İlçede toplantılar gerçekleştirdiklerini belirterek, katılımcılara ve hemşehrilerine teşekkür etti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, hafta sonu Yozgat Merkez ve 7 İlçede gerçekleştirilen “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarını yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek, katılımcılara ve hemşehrilerine teşekkür etti.

ulku6.jpg

Milletvekili Ethem Sedef, açıklamasında şunları kaydetti: “İlimiz Yozgat genelinde İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimiz, Ülkü Ocakları Başkanlarımız, STK Başkanlarımızın yoğun gayreti ve organizasyonları, ayrıca Genel Merkezimiz tarafından ilimizde görevlendirilen Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı, MYK Üyemiz Sezer Yozgat’ın bitmez enerjileriyle, Hafta sonu 3 gün boyunca tüm ilçelerimizde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ”Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarını hemşerilerimizin yoğun teveccühleriyle gerçekleştirdik. Partimizin İlimiz Yozgat’ta gücünü gösteren programların hazırlanmasında emeği geçen her bir dava arkadaşıma ve katılımlarıyla bize güç veren tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Kıymetli Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı ve MYK Üyemiz Sezer Yozgat’a da katılımları için ayrıca teşekkür ederim.”

Yozgat Hakimiyet