Menduh Fidan’la Yozgatspor puan yüzü göremedi

Menduh Fidan’la Yozgatspor puan yüzü göremedi

Yozgatspor'un teknik heyetinde yapılan değişiklik de kötü gidişe çare olamadı. Kırmızı Siyahlılar Menduh Fidan yönetiminde çıktığı 4 maçta puan yüzü göremedi.

A+A-

Yozgatspor'un teknik heyetinde yapılan değişiklik de kötü gidişe çare olamadı. Kırmızı Siyahlılar Menduh Fidan yönetiminde çıktığı 4 maçta puan yüzü göremedi.

Ligin ilk yarısını 12 puanla son sırada kapatan Yozgatspor’a büyük umutlarla Nihat Tinel’in yerine getirilen Menduh Fidan ikinci yarının ilk 4 maçında henüz puan yüzü göremedi. Yaptığı transferler, oyna müdahaleleri ile eleştiri oklarının hedefine gelen Fidan’ın devam etmesi durumunda kalan 12 maçta vereceği enerji takımın geleceğini de belirleyecek.

Yozgatspor’da devre arasında teknik ekipte yaşanılan kan değişikliği kötü gidişe ilaç olamadı. Teknik Direktörlük görevine Nihat Tinel’in yerine getirilen Menduh Fidan yönetiminde Kırmızı Siyahlı ekip henüz puan alma başarısı gösteremedi.

KAN DEĞİŞİKLİĞİ TUTMADI

Sezona şampiyonluk parolası ile başlanmış olmasına rağmen oldukça kötü bir performans sergileyerek ilk yarıyı 12 puanla son sırada kapatan ve düşme korkusunu iliklerine kadar hisseden Yozgatspor’un kötü gidişine ilaç olması beklentisi ile göreve gelen Menduh Fidan takıma geride kalan 4 hafta zarfında puansal bir katkıda bulunamadı.

 Çok kaliteli, isim yapmış, maç kurtaracak isimleri alması beklenirken, tercihini daha ziyade takımlarında zar zor yer bulan isimlerden yana kullanan Menduh Fidan’ın göle çaldığı maya şimdilik kaydıyla tutmadı. İkinci yarıya Tepecik Belediyespor karşısında aldığı 2-0’lık yenilgi ile başlayan ardından deplasmanda öne geçtiği maçta Yomraspor’a 2-1 yenilen Kırmızı Siyahlılar, sahasında da Fethiye Belediyespor’a 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Yomraspor maçındaki senaryonun ayrısı bugün oynanan Ceyhanspor maçında da tekrarlandı. Karşılaşmada 1-0 öne geçen Kırmızı Siyahlılar ikinci yarıda yediği gollere mani olamayarak sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Ligde kalması için bu maçlardan en kötü ihtimalle 5 puan çıkarması öngörülen ancak 0 puan alarak bu ligde kalamayacağının sinyallerini veren Yozgatspor’un kalan 12 maçta sergileyeceği performans merak konusu oldu.

Her ne kadar matematiksel olarak şansı sürse de üstteki takımlarla arasındaki puan farkını azaltmak bir tarafa artmasına mani olamayan Yozgatspor’un yeni teknik heyetinin maçlara müdahalesi, oyuncu tercihleri konusunda önümüzdeki haftalarda çok daha dikkatli olması kaçınılmaz olarak gösteriliyor.

Kırmızı Siyahlılar bir önceki Teknik Direktör Nihat Tinel yönetiminde oynadığı bu 4 maçtan sadece Tepecik Belediye karşılaşmasında 1 puan almış, diğer 3 maçı kaybetmişti.

İlgili Haberler