KOSGEB'ten personel başına 100 Bin TL geri ödemeli destek

KOSGEB'ten personel başına 100 Bin TL geri ödemeli destek

KOSGEB tarafından işletmelere üniversite veya mesleki liseden mezun bir personelin 12 ay boyunca istihdam edilmesi durumunda yeni istihdam edilecek personel başına 100 Bin TL geri ödemeli destek imkanı sunuluyor.

A+A-

KOSGEB tarafından Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı kapsamında işletmelere üniversite veya mesleki liseden mezun bir personelin 12 ay boyunca istihdam edilmesi durumunda yeni istihdam edilecek personel başına 100 Bin TL geri ödemeli destek imkanı sunuluyor.

kosgeb.jpg

KOSGEB Başkan Yardımcısı Tuna Şahin, KOBİ Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Öğüt ve KOSGEB Yozgat Müdürü Mustafa Işık ile birlikte Yozgat Valisi Ziya Polat’ı ziyaret ederek KOSGEB tarafından uygulanmaya başlanan Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı hakkında bilgi verdi.

KOSGEB Başkan Yardımcısı Tuna Şahin, Vali Polat,’a destekler hakkında bilgi verdi. Şahin, “Proje kapsamında işletmelere üniversite veya mesleki liseden mezun bir personelin, 12 ay boyunca istihdam edilmesi durumunda yeni istihdam edilecek personel başına 100 bin TL, işletme sahibi kadın ise veya işe alınan personel kadın ise, 110 bin TL geri ödemeli destek sağlanıyor.”dedi.