Kompozisyon yarışmasında bölge birincisi Yerköy’den

Kompozisyon yarışmasında bölge birincisi Yerköy’den

“Su Günü” konulu Afiş, Fotoğraf, Resim ve Kompozisyon yarışmasında Yozgat’ın Yerköy İlçesi Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu  Öğrencisi Elif Ercan Dünya Su Günü Kompozisyon Yarışmasında Bölge 1.’si oldu.

A+A-

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli ortaokulların 7. ve 8. sınıf öğrencilere yönelik “Su Günü” konulu Afiş, Fotoğraf, Resim ve Kompozisyon yarışmasında Yozgat’ın Yerköy İlçesi Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu  Öğrencisi Elif Ercan Dünya Su Günü Kompozisyon Yarışmasında Bölge 1.’si oldu.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Durmaz, yaptığı açıklamada; öğrencilerinin bölge birincisi olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Durmaz, “22 Mart 2021 Dünya Su Günü münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik Afiş, Fotoğraf, Resim ve Kompozisyon kategorilerinde tüm Türkiye genelinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Müdürlüğünün düzenlediği yarışmada Yerköy Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencimiz  Elif Ercan kompozisyon dalında bölge 1. si olmuştur. Kayseri DSİ Bölge Müdürlüğünde yapılan törenle öğrencimizin ve okulumuzun ödülleri takdim edilmiştir.  Bu vesile ile öğrencimizi ve okulumuzu tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.”diye konuştu.