Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Akalın yeniden seçildi

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Akalın yeniden seçildi

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda mevcut Başkan Erol Akalın yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

A+A-

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda mevcut Başkan Erol Akalın yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi Binası’nda gerçekleştirildi.

Genel kurula; Eski Tarım ve Köy İşleri ve  Maliye Eski Bakanlarından Lütfullah Kayalar’da katıldı. Divan başkanlığını Kayaların yaptığı genel kurul toplantısında, mevcut Başkan Erol Akalın yeniden başkan seçilirken; yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

secim3.jpg

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA YAPILIYOR

Divan başkanlığına seçilen Kayalar, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kayalar, “ Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu, Türk Ekonomisinin dinamosu konumunda bulunan Kocaeli’nde yaptığı çalışmalarla örnek olmaktadır. Birlik içinde güç birliği oluşturmak için dernekler kuruldu; daha sonra dernekler bir araya gelerek federasyon çatısı altında birleşti. Örnek bir çalışma yapılmaktadır. Hayat şartları nedeniyle göç eden hemşerilerimize dernekler ve federasyon sayesinde sahip çıkılmakta; bir araya gelmeleri sağlanmaktadır. Birlik içinde olacağız, güçlü olacağız; yeni neslin memleketini, geleneğini, güzelliklerini tanıması için çalışma içinde bulunmamız gerekir.” dedi.

secim-001.jpg

BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR

Yeniden seçilen mevcut Başkan Erol Akalın ise; dernek ve federasyon işinin gönül işi olduğunu söyledi. Akalın, “ Amacımız, gurbetteki hemşerilerimizi bir araya getirmektir. Bu amaçla kurulduğumuz günden bu güne kadar hizmet ediyoruz. Bu güne kadar önemli hizmetlere imza attık. Yeni oluşturulan yönetimle, çok önemli hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Temsil makamında artık hemşerilerimizin de olması gerekir. Kolay olmayan bir yola ve hizmete talip olduk. Bunun bilincindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde örnek çalışmalara birlikte imza atacağız.” dedi.

Yeniufuk