Kazım Arslan'dan Yozgatspor açıklaması

Kazım Arslan'dan Yozgatspor açıklaması

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci Bölge 3’üncü Grupta Play-Off mücadelesi veren Yozgatspor’a Kulüp Başkanı Kazım Arslan, takıma güvenlerinin tam olduğunu belirterek, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarını söyledi.

A+A-

Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, ligde kalan 4 haftanın sonunda sevinç yaşamak istediklerini kaydetti.

Ligin son haftaları yaklaştıkça maçların zorluk derecesinin arttığına değinen Arslan, Sorgun Belediyespor ve devamında oynanacak Osmancık, Bağlum ve Mucur maçlarında takıma başarılar diledi.

Başkan Arslan, “İnşallah galibiyet ve 3 puanlar bizim olsun. Takımımızın bu zorlu 4 karşılaşmayı kazanıp bize büyük bir sevinç yaşayatacağına inanıyorum. Bugünlere kolay gelinmedigi herkesin malumudur. Ancak insallah bizler zoru başarmayı seven ve bunun için gayret eden bir takımız. Başkanından yönetimine, teknik heyete, futbolcularına, tüm kulüp çalışanlarına ve taraftarına kadar herkesin böyle bir inanç içerisinde olduğuna inanıyorum. Herkes sorumluluğunun farkındadır. Ara transfer döneminde ve öncesinde ilk başlangıçtaki kadroya nispetle bazı değişiklikler olmuş ve hocamızın istediği doğrultuda yapılan 8 adet yeni transferle takımımız daha güçlenmiştir. Bunu da ikinci yarıda oynadığımız ilk dört karşılaşmada alınan neticelerle net bir şekilde gördük. 4 maçımız kaldı. İnsallah kendi işimizi kendimiz görüp, bu kalan maçları kazanarak, diğer takımların alacağı neticelerle ilgilenmeden hedefimize ulaşacağız.
İnandık ve başarmamak için hiç bir mazeretimiz olmadığının farkındayız. Başta hocamız ve futbolcularımız olmak üzere takımıma güveniyorum. İnanıyoruz ve insallah birlikte başaracağız” dedi.

Yozgat Hakimiyet