Kayseri Şeker, 35 gün öncesinden açıkladı

Kayseri Şeker, 35 gün öncesinden açıkladı

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurul kararını 35 gün öncesinden açıkladı.

A+A-

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Seçimli Genel Kurul kararını 35 gün öncesinden açıkladı.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, dün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Seçimli Genel Kurulu kararını aldıklarını 35 gün öncesinden ilan ederek, Şeker tarihinde bir ilke daha imza attı. Alınan karar sonrasında Başkan Akay’ı arayarak, “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini ileten pancar üreticileri, “Biz seninle kazandık, sizler de 7 Temmuz’da bizlerin desteğiyle bir kez daha kazanacaksınız” dedi.

Kayseri Şeker’i, Türkiye’de Lider konuma getirerek, sektörde rol model yapan, görev süresince pancar üreticisine ilklerle buluşturan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 35 gün öncesinden Seçimli Genel Kurul kararı aldıklarını duyurdu.

Geçmiş dönemde seçimin yapılacağını son hafta öğrenme fırsatı yakalayan pancar üreticileri, Akay’ın böylesine jestine karşılık vererek, “Son 10 yıldır sizinle kazandık, size olan güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Bizler sizlerle kazandık, Siz de bizlerin desteğiyle bir kez daha kazanacaksınız” dedi.

Dün toplanan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda seçim tarihini 7 Temmuz 2021 olarak açıklayan Başkan Akay, “Genel Kurul’un, “Pankobirlik camiasına, ortaklarımıza ve Aziz çiftçilerimize hayırlı olmasını ve kazasız, belasız hayırla sonuçlanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

10 yıllık görev süresince; adaletli, kararlı, istikrarlı kararlara imza atarak hem Kayseri Şeker’i, hem de pancar üreticilerini ilklerle tanıştıran Başkan Akay’ın seçim kararını 35 gün öncesinden açıklıyor olması, Liderlik farkını da gözler önüne sermiş oldu.

Tüm mesaisini ürecilerin daha fazla kazanması için harcayan, şeker fabrikalarını istikrarlı, rekabetçi ve sürdürülebilir noktaya taşıyarak Türkiye’de rol model olmasını sağlayan Başkan Akay, çiftçilerin gönlünde taht kurmasını bildi.

İstihdama ve ekonomiye sağladığı katkılarla Türkiye’de yükselen değer haline gelen Kayseri Şeker’i, önce Londra Borsası ile tanıştırarak dünyaya açan, yakın zamanda da çiftçilerin ortak olmasının önündeki engeli İstanbul Borsası ile aşan Başkan Akay, şeker sektöründe bir ilk’i başardı.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde yapılacak Seçimli Genel Kurul’a eksiksiz giderek Başkan Hüseyin Akay’a bir kez daha destek vereceklerini açıklayan pancar üreticileri, biz seninle kazandık. Şimdi sıra bizde” diyerek destek mesajı yağmuruna tuttular.