Kadışehri'nde başarının sırrı anlatıldı

Kadışehri'nde başarının sırrı anlatıldı

Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Adem Canpolat Ortaokulunda düzenlenen toplantıda öğrenci velilerine, çocuklarının nasıl başarılı olacağı anlatıldı.

A+A-

Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, Şehit Adem Canpolak Ortaokulu’nda öğrenci velileri ile bir araya geldi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Aksoy, öğrenci velilerini öğrencilerin akademik başarıları ve sosyal ihtiyaçları konusunda bilgilendirdi, başarının sırrını açıkladı.

Aksoy, ‘’Okul başarısında ailenin rolü doğru ebeveyn tutumlarını benimsemekten, okul ile iş birliği içerisinde olmaktan ve çocukla maddi ve manevi ilgilenmekten geçmektedir. Çocuğunun ilgi, beceri alanlarını bilen, gelişimini destekleyen, hedef belirlemesine rehberlik eden ailelerin çocukları daha başarılıdır. Şehit Adem Canpolat Ortaokulumuzda yapılan toplantıda gördüğümüz manzara tarifimize uymaktadır. Öğrencilerimizin akademik başarıları ve sosyal ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantımıza velilerimizin yoğun ilgisi bizleri mutlu etmiştir. Okulumuzun ve ilçemizin eğitim ihtiyaçlarını her daim desteğini hissettiğimiz ailelerimizle karşılayacağımıza inancım tamdır. Verimli bir toplantının planlanmasından dolaya okul idarecilerimize öğretmenlerimize, yoğun katılımlarından dolayı kıymetli velilerimize teşekkür ederim. Biz büyük bir eğitim ailesiyiz’’ dedi. 

Yeniufuk