İYİ Partili Taner Demirer'den Sorgun turu

İYİ Partili Taner Demirer'den Sorgun turu

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ,Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Taner Demirer, her hafta sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Yozgat’ın Sorgun İlçesi ile devam etti.

A+A-

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ,Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Taner Demirer, her hafta sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Yozgat’ın Sorgun İlçesi ile devam etti. Prof. Dr Demirer, Sorgun’da, parti teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sorgun İlçe Başkanlığında partilileri ile bir araya gelen Prof. Dr. Taner Demirer, ilçede yapılacak çalışmaları teşkilatı ile gözden geçirerek, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara değindi.

Demirer’in, ilçedeki esnaf gezisine İYİ Parti teşkilat başkanı ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan Demirer, Genel Başkanları Meral Akşener’in selamını ileterek işleri hakkında esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Demirer, Ak Parti iktidarının özellikle ekonomi alanında yaptığı yanlış icraatları nedeniyle vatandaşların geçim sıkıntısı çektiklerini belirtti.

Ülkede adaletsizliğin, yolsuzlukların ve haksızlıkların dayanılmaz safhaya ulaştığını vurgulayan Demirer, yapılacak ilk seçimde Ak Partinin iktidar döneminin kapanacağını belirterek “ Biz hazırız. İYİ Partinin iktidarına az kaldı.” diye konuştu. 

Yeniufuk