İYİ Partili Taner Demirer Sorgun'da

İYİ Partili Taner Demirer Sorgun'da

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı-ARGE Başkanı Prof. Dr Taner Demirer, Sorgun'da esnaf ziyareti yaptı, vatandaşların sorunlarını dinledi, STK’lar ve mahalle muhtarları ile fikir alışverişinde bulundu.

A+A-

Sorgun İlçe girişinde Partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı-ARGE Başkanı Prof. Dr Taner Demirer ilçede esnaf ziyareti yaptı, vatandaşların sorunlarını dinledi, STK’lar ve mahalle muhtarları ile fikir alışverişinde bulundu.

İYİ Parti ARGE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer önceki hafta il teşkilatını ziyaret etti. Yozgat’ta bütün teşkilatları ziyaret edeceğini burada ifade eden Demirer, Sorgun ve Yerköy ziyareti ile çalışmalarına ağırlık verdi.

İlçe ziyaretlerinde sonra merkez’de SMA tip-1 hastası Yiğit Alp için Cumhuriyet meydanında düzenlenen yardım standınıda ziyaret eden Demirer maddi ve manevi destek olduğunu söyledi.

Yozgat ziyaretini sosyal medya hesabından değerlendiren Demirer, şunları söyledi; “02 Temmuz 2021 Cuma günü güzel memleketim Sorgun’u İyi Parti toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak ziyaret ettim. Parti teşkilatımızın düzenlediği faliyetlere katıldım.Hemşehrilerimle beraber oldum.İlçemin girişindeki görkemli karşılamadan, parti faaliyetlerindeki coşkulu katılıma kadar,hem parti üyelerimize hem de hemşehrilerime teşekkür ederim. Organizasyonu Tertip ve tanzim eden ilçe başkanım Fatih Sungur’a , bu faaliyette beni yalnız bırakmayan il başkanımız Metin Özışık’a hususen teşekkür ederim. Bu ziyarette aziz hemşehrilerimizin coşkulu teveccühü beni ziyadesiyle mutlu etmiş ve onurlandırmıştır.Bir kez daha bu toprakların evladı olmaktan gurur duydum.Gönüllerimizin bir olduğunu görmek, bizim için asıl makamın hemşehrilerimizin gönülleri olduğunu müşahede etmek beni tarifsiz bahtiyar etmiştir. Bu vesile ile aziz hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.