İYF Genel Başkanı Ahmet Yılmaz: Benim siyasi partim Yozgat Partisi'dir

İYF Genel Başkanı Ahmet Yılmaz: Benim siyasi partim Yozgat Partisi'dir

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, herhangi bir siyasi partiden aday olup olmayacağına yönelik sorulara kesinlikle olmayacağını söyleyerek yanıt verdi.

A+A-

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, kendisine yöneltilen milletvekilliği aday adayı olup olmayacağına yönelik soruya verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

Federasyon çatısı altında da Yozgatlılara hizmet ettiğini ve edebileceğine dikkat çeken Yılmaz, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Yoğun bir şekilde telefon alıyorum, siyaset ve adaylık konusunda sıkça sorular soruluyor. Ülkeme ve memleketim Yozgata hizmet sadece siyaset ile değil, STK bünyesinde de yapabilirim.Sırf federasyon, konfederasyon başkanı diye Siyasi Partilerden aday adayı olmak, kartvizitime bunu da yazdırayım birgün lazım olur gayreti ve düşüncesinde hiç olmadım. 

Görüyorum ki yaşadığı şehirlerde Yozgatlılar nezdinde karşılığı olan-olmayan STK temsilcileri Yozgat’tan bol bol aday adayı olmakta, hatta STK isimlerini parti afişlerinde kullanacak kadar STK mantığını dahi anlamayan aday adayları görüyoruz. Benim siyasi Partim “YOZGAT PARTİSİ’dir.“

Bu şemsiye altına da buluşturduğumuz İstanbul’daki hemşerilerim başta olmak üzere tüm Yozgatlılara STK başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim; ve yine bu çerçevede Siyasi Partilerde Aday olmayı hak eden ülkemize, memleketimize fayda sağlayacağına inandığımız, “Liyakat sahibi Yozgatlı“ hemşerilerimizi de aday oldukları bölgelerde Yozgat STK’sı olarak destekleyeceğimizi de belirtmek isterim. Siyasete karşı değilim ancak siyasetçi de değilim. Özetle aday değilim ve olmayacağım."

Yozgat Sonsöz