İmzalar atıldı! Yozgat Belediyesi'nde SDS sevinci

İmzalar atıldı! Yozgat Belediyesi'nde SDS sevinci

Yozgat Belediyesi’nde çalışan Bem Bir-Sen üyesi 145 memuru ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşme imzalandı.

A+A-

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR-SEN) ile Yozgat Belediyesi arasında olan Sosyal Denge Sözleşmemizi imzalandı.

Yozgat Belediyesi’nde çalışan Bem Bir-Sen üyesi 145 memuru ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşme imzalandı.

Yozgat Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen sözleşme törenine Belediye Başkanı Celal Köse, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Tanışman, Serdar Açıkgöz, Bem Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Mehmet Şaşmaz ve belediye personelleri katıldı.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ile memur ve sözleşmeli memurları ilgilendiren sosyal denge sözleşmesini imzalandı.

2022 ve 2023 yıllarını kapsayan sosyal denge sözleşmesi ile Yozgat Belediyesi, görev yapan 145 memurun haklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan Genel Başkan Levent Uslu, “Bem-Bir-Sen olarak Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ile Memurlarımızın daha huzurlu olabilmeleri, refah seviyelerini artırabilmeleri adına bu Sosyal Denge Sözleşmesini akdettik. Başkanımız her zaman emekçinin yanında. Belediye başkanımız emekçilere bir iltifat gösteriyor. Biz Memurlar olarak yapmamız gereken marifetimizi daha da artırarak, hizmetimize en güzel şekilde götürmektir. Sayın başkan icraatlarıyla çalışanların gönlünü alarak, bir gönül belediyeciliği örneği sergilemiştir. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise, “Birlik, beraberlik içerisinde çalışmak ve başarıyı yakalamak adına akdettiğimiz Sosyal Denge Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen sendika yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Köse, Memurların haklarının geliştirilmesi noktasında Belediye olarak imkânlar dâhilinde her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade etti.

Yozgat Hakimiyet