İlkay Buharalı Bülent Ali Buharalı boşandı mı, İlkay Buharalı Bülent Ali Buharalı ayrıldı mı?

İlkay Buharalı Bülent Ali Buharalı boşandı mı, İlkay Buharalı Bülent Ali Buharalı ayrıldı mı?

Sosyal medya ve arama motorlarında Gazeteci İlkay Buharalı ile Bülent Ali Buharalı boşandı mı,  İlkay Buharalı ile Bülent Ali Buharalı ayrıldı mı,  2008 'de evlenen İlkay Buharalı boşandı mı? İlkay Buharalı Bülent Ali Buharalı ayrılıyor mu?

A+A-

Sosyal medya ve arama motorlarında Gazeteci İlkay Buharalı ile Bülent Ali Buharalı boşandı mı,  İlkay Buharalı ile Bülent Ali Buharalı ayrıldı mı,  2008 'de evlenen İlkay Buharalı boşandı mı? İlkay Buharalı Bülent Ali Buharalı ayrılıyor mu? Sorularının cevabı aranıyor.. İşte detaylar

Sunucu İlkay Buharalı ile Bülent Ali Buharalı, 2008 'da evlenmişlerdi. Arama motorlarında İlkay Buharalı boşandı mı? İlkay Buharalı Bülent Ali Buharalı ayrılıyor mu? soruları gündem olmaya başladı. İşte detaylar. İlkay Buharalı Boşandı mı? İlkay Buharalı 2008 senesinde BHR medyanın yönetici isimlerin Bülent Ali Buharalı ile dünya evine girmiş ve bu evlilikten de iki çocukları oldu. Çiftin boşandığına dairherhangi bir bilgi bulunmamakta.

İLKAY BUHARALI KİMDİR?

İlkay Buharalı 1981 senesinde Bursa'da doğmuştur. Lisans eğitimini 2000 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.

 Sunuculuk Yaptığı Kanallar ve Programlar

2004 – Deşifre Haber / Star Tv

2010 – İz Peşinde / Kanal 7

2014 – Anne Olmak İstiyorum / Kanal 7

2015 – Cevapsız Kalmasın / Trt Haber

2015 – Sanat Dünyamız / Trt Avaz

2017 – Söylemezsem Olmaz / Beyaz Tv