İlçe Müftüleri Şefaatli’de toplandı

İlçe Müftüleri Şefaatli’de toplandı

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden başkanlığında düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Müftüsü Gülden, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe müftüleri katıldı.

A+A-

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden başkanlığında düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı Şefaatli İlçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Müftüsü Gülden, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe müftüleri katıldı.

Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan toplantıda İl Müftüsü Gülden, yaptığı konuşmada; İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve verimliliği artırmak gerektiğini söyledi.

İstişare toplantısından çıkan kararların gerçekleştirilmesi hususunda herkesin elinden gelen azami gayreti göstereceğini umut ettiğini söyleyen Gülden katılımcılara teşekkür etti.

Müftü Gülden daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığında farklı görevlerde hizmet ederek, ömrünü dinin öğrenilmesi ve öğretilmesi alanında geçiren, Şefaatli İlçe Müftülüğünde emekliye ayrılan Nazım Haksever’e hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.