Haydi Türkiye Yiğit Alp’e sahip çık! Son 4 gün kaldı

Haydi Türkiye Yiğit Alp’e sahip çık! Son 4 gün kaldı

Yiğit Alp Avşar'ın yurt dışında 'zolgensma gen tedavisi' görmesi ve tamamen iyileşmesi için vakit daralıyor.

A+A-

Yiğit Alp Avşar'ın  yurt dışında 'zolgensma gen tedavisi' görmesi ve tamamen iyileşmesi için vakit daralıyor. Yiğit Alp Avşar’ın tedavisinde kullanılmak üzere toplanan paranın tamamlanabilmesi için sadece yüzde 4’lük bir kısım olan 700 bin Türk Lirasına ihtiyaç var.

Çocuklarının tedavisi için 2 milyon 400 bin dolar gerektiğini ve zamanlarının giderek daraldığını belirten Şeyma ve Emre Avşar çifti, başlattıkları kampanyaya büyük, küçük herkesin destek vermesini istedi.

Tüm Türkiye’ye seslenen Yiğit Alp’in babası Emre Avşar şöyle devam etti: "Oğlum için az çok demeden herkesten destek bekliyorum. Oğlumuzu hayatta tutmak istiyoruz. Oğlumu elinden tutup tribüne götürmek istiyordum, camiye, parka götürmek istiyordum. Bütün hayallerimizden vazgeçtik sadece nefes alsın istiyoruz. Vicdan sahibi yüreği güzel Türk halkından kampanyaya destek olmalarını istiyorum.” dedi.

1-027.jpg

Yiğit Alp’in halası Melike Avşar ise, “Kermesimiz devam ediyor. Süremiz çok az kaldı. Hastane ile görüşmelerimiz devam ediyor. 3 Eylül tarihinde Yiğit Alp’in Teksas’ta olabilmesi için bu parayı toplamamız lazım. Son yüzde 4’lük bir kısım kaldı. Bu da toplanan miktar yanında çok az bir miktar. Son yüzde 4’lük kısımda da Yozgat halkının desteğini bekliyoruz. Onlarla birlikte bu kampanyayı tamamlamak istiyoruz.  Yiğit Alp bildiğiniz üzere Yozgatlı. Bu meydanda para toplandığı zaman kampanya tamamlandığı zaman sabırsızlıkla hep beraber sarı balonlar uçurmayı bekliyoruz. İnşallah bu hafta bu kampanyayı bitireceğiz. Kermesimiz kampanyamız tamamlanıncaya kadar devam edecek. Biz sabahtan akşama kadar buradayız. Destek vermek isteyen destekçilerimizi bekliyoruz. Yüzde 4’lük bir dilim 82 bin dolara tekabül ediyor. Bu da Türk Parasına göre 700 bin TL’ye ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler