Hayati İnanç Yozgat'a gelecek

Hayati İnanç Yozgat'a gelecek

Yozgat Belediyesi, Sosyal ve Kültürel etkinlikleri kapsamında hayata geçirdiği “Aylık Gönül Söyleşileri” programının bu haftaki konuğu Hukukçu Yazar Hayati İnanç olacak.

A+A-

Yozgat Belediyesi, Sosyal ve Kültürel etkinlikleri kapsamında hayata geçirdiği “Aylık Gönül Söyleşileri” programının bu haftaki konuğu Hukukçu Yazar Hayati İnanç olacak.

belediye-2.jpg

Ünlü Yazar İnanç, 5 Temmuz Salı günü saat 20:30’da Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak.

Can Veren Pervaneler ‘Hayata Şiirden Bakmak’ konulu söyleyiş, insan hayatına dokunan sözleriyle tanınan, divan edebiyatının yaşayan değerlerinden Hayati İnanç, Yozgatlıların gönüllerine dokunmaya geliyor.

belediye1-2-1024x683.jpg

Söyleyişlerindeki mizahı anlatımı ile güldürürken düşündüren İnanç, divan edebiyatının güzelliklerini sevenleri ile paylaşacak. Divan Edebiyatı şiirleri ile günümüz sorunlarına yol gösterici tavsiyelerde bulunan İnanç, etkileyici sunumu ile gönüllere dokunuyor.

belediye3-2-1024x683.jpg

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem verdiklerini belirterek, bu ay ikincisini gerçekleştirecekleri “Aylık Gönül Söyleşileri” programının bu haftaki konuğunun Hukukçu Yazar Hayati İnanç olacağını söyledi.

Başkan Köse, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde 5 Temmuz Salı Günü saat 20:30’da sevenleri ile buluşacak olan Ünlü Yazar Hayati İnanç’ın  Can Veren Pervaneler programına tüm Yozgat halkını davet etti.

HAYATİ İNANÇ KİMDİR?

Hayati İnanç, 1961 yılında Denizli’nin Çameli ilçesinde doğmuştur. Babası devlet memuru olarak çalışmıştır. Dört kardeşin en büyüğü olarak dünyaya gelmiştir. Hayati İnanç, Avukatlığın dışında yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yapmıştır. Klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı haline getirmiştir. TRT’de “Can Veren Pervaneler” programını sunmaktadır. 

Yeniufuk