Engin Dinç

Engin Dinç

FETÖ'cüler de Aday Peşinde

A+A-

6'lı masanın kimi aday göstereceği her geçen gün daha fazla merak konusu oladursun, FETÖ'cüler de aday peşinde...

17-25 Aralık'tan günümüze kadar geçen sürede FETÖ ile verilen mücadelede gelinen nokta ortada, FETÖ militanlarının çoğu ya ülke dışında ya da eski aktifliğini yitirdi.

Fakat FETÖ'nün ve tabii onu kontrol eden CIA'nın ve diğer küresel ellerin Türkiye'den vazgeçmeye niyeti yok.

Biliyorlar ki Cumhurbaşkanı yeniden Recep Tayyip Erdoğan olursa, bir 5 yıl daha Türkiye'deki varlıkları ve güçleri azalacak.

6'lı masa onlar için de bir umut kapısı oldu. 6'lı masanın göstereceği aday aynı zamanda FETÖ ile barışmaya açık olmalı. Öyle olmalı ki hem ülke içindeki FETÖ'cülerden destek görsün hem ülke dışındaki hem de FETÖ'yü kontrol eden ellerden finans desteği alsın.

6'lı masanın net bir aday ismi verememesinin arkasında bunun varlığını da düşünmeden edemiyor insan...

Masadan birisi "Biz kazanalım da kim olursa olsun" derken diğeri "FETÖ'yü tekrar başımıza bela edersek bu sefer hem ülke gider hem de biz gideriz, akıllı olun" diyor gibi geliyor bana... Bana öyle geliyor yani...

İkinci fikir kimden çıkıyorsa 6'lı masadan çıkan en doğru fikir onun fikri...

FETÖ ile bu kadar mücadele edilmiş, ülkedeki terör varlığına son verilmişken tekrar ülkeye sokmak demek Türkiye'nin bitmesi anlamına geliyor. Gerçekten akıllı olun! FETÖ (CIA, İlluminati, Tapınakçılar v.s.) Türkiye'nin egemenliğinde söz sahibi olurlarsa ülkenin adı da, milli varlığı da değişir.

Eskiden çıkan yeraltı kaynakları ABD'ye peşkeş çekildi ya hani! FETÖ tekrar gelirse Türkiye açık açık ABD Mandası olarak onanır. Değil yeraltı, yer üstü, tarihi kaynakların sömürülmesi; boynunuza tasma takar, gözünün önünde karınızla yatarlar! Akıllı olun...

Önceki ve Sonraki Yazılar