Fenerbahçe Yozgat'a geliyor! Taraftarlara çağrı yapıldı

Fenerbahçe Yozgat'a geliyor! Taraftarlara çağrı yapıldı

Kulüp Başkanı Ergin Gül, Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak olan Fenerbahçe maçında sporseverlerin kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.

A+A-

AXA Efeler Voleybol Ligi’nde Yozgat’ı başarıyla temsil eden Sorgun Belediyespor'un 12 Mart Cumartesi  günü Fenerbahçe ile oynayacağı maç saat 16.00'da Misli com ve Mobil TV’den naklen yayınlanacak.

65155esorgun.jpg

AXA Efeler Voleybol Ligi’nde Yozgat’ı başarıyla temsil eden, ancak son haftalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Sorgun Belediyespor kendi sahasında dev bir maça çıkıyor. Son 4 haftaya girilirken 22 puanla 11’inci sırada bulunan ve içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulmak için bu maçı kazanmaktan başka şansı bulunmayan ekibimiz, ligde 17 galibiyetle ikinci sırada bulunan Fenerbahçe karşısında taraftarının vereceği desteğe fazlasıyla güveniyor.

12 Mart Cumartesi  günü saat 14.00’te Misli com ve Mobil TV’den  naklen yayınlanacak maça tüm taraftarları davet eden Kulüp Başkanı Ergin Gül, zorlu süreçlerde onların desteği ile birçok maçı lehlerine çevirdiklerini hatırlatarak, “Taraftarımız bizim itici gücümüz. Ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Fenerbahçe karşısında kazanmak istiyoruz. Çünkü zor günleri atlatmak için bundan başka şansımız yok. Taraftarlarımızın vereceği destek inanıyoruz ki bizi bir kez daha galibiyete uzanacak yolu açacaktır” dedi.

Yozgat Sonsöz