Evlilik Fuarı Yozgat'ta açılıyor! Evlenecek çiftlere fikir sunacak

Evlilik Fuarı Yozgat'ta açılıyor! Evlenecek çiftlere fikir sunacak

Yozgat Kent Park Fuar Alanı, Sürmeli Festivali ve Tarım Fuarı’nın ardından bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

A+A-

Yozgat Kent Park Fuar Alanı, Sürmeli Festivali ve Tarım Fuarı’nın ardından bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

Bu yıl Yozgat’ta ilk kez KOBİ Fuarcılık tarafından 23-26 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı’nda, düğün, çeyiz, gelinlik, damatlık, mobilya başta olmak üzere, ev tekstili, beyaz eşya, züccaciye, ayakkabı, çanta, davetiye, düğün salonları ve yapı dekorasyon gibi evlilik sırasında çiftler, ihtiyaçları olan herşeyi bulma imkanına sahip olacak.

Yozgat’ta bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı için geri sayım başladı. 23-26 Haziran tarihleri arasında Yozgat Kent Park’ta kapılarını açacak olan Fuar, evlilik hazırlığı yapan genç çiftlere her konuda fikir sunacak.

Yozgat Ticaret Sanayi Odası’nın katkıları, KOBİ Fuarcılık organizesiyle gerçekleştirilecek olan Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcileri bir araya getirerek ilk kez ziyaretçisine güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkânı sunacak. Sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürün gruplarıyla yeni firmaları da ziyaretçiyle buluşturan fuar, zengin ürün ve hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlerin hizmetinde olacak.

3 gün sürecek organizasyonda ziyaretçi çiftler aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, fiyat karşılaştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan yararlanabilecekler. İlk olmasına rağmen birçok firmanın stand açması beklenilen Fuarın Yozgat ekonomisine ve sosyal hayatına da önemli katkı yapması bekleniyor.