Eslem Fatma'ya Şampiyon Rıza Kayaalp sıcaklığı

Eslem Fatma'ya Şampiyon Rıza Kayaalp sıcaklığı

Şampiyon güreşçi Rıza Kayaalp, SMA tedavisi gören Eslem Fatma ve ailesine verdiği sözü tutarak gönülleri de fethetti.

A+A-

Macaristan’da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası 130 kilogramda 11’inci kez şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan Rıza Kayaalp, gönülleri de fethetmeyi bildi. Şampiyon olması halinde elde edeceği geliri SMA tedavisi gören Eslem Fatma’nın tedavisinde kullanılmaz üzere ailesine vereceğini açıklayan Şampiyon, Yozgat’a gelir gelmez sözünü yerine getirerek gönüllerin de şampiyonu oldu.

Şampiyon olması halinde elde edilecek geliri SMA tedavisi gören Eslem Fatma’nın tedavisinde kullanılmaz üzere vereceğini söyleyen Şampiyon güreşçi sözünü yerine getirdi. Yozgat’a gelir gelmez küçük Eslem’i ziyarete giden ve Eslem’i bağrına basan Rıza,  “SMA tedavisi için bekleyen Eslem Fatma’nın babası ile yaklaşık iki ay önce bir canlı yayın yapmıştık. O gün babasının gözyaşları, Eslem Fatma’nın durumu beni çok etkiledi ve kendime ödülümün tamamını Eslem Fatma'nın tedavi masrafına katkı için kullanacağım demiştim çok şükür şampiyon oldum. Aileye verdiğim sözü yerine getireceğimi göstermek için ziyarete geldim. Belki Eslem Fatma'mız için belki benim ödülüm kalan ücretin tamamına yetmeyebilir sizlerden de bu masrafı tamamlamak için yardımlarınızı bekliyorum. Hep birlikte bu ücreti tamamlayabiliriz onlara iki bayram yaşatalım’’ dedi.

Ailesi de şampiyon güreşçiye ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “Allah razı olsun hem Rıza Kayaalp’e hem de bizi zor günlerimizde yalnız bırakmayan halkımızdan Allah razı olsun. İnşallah yakın bir zamanda tedavi için gereken parayı tamamlarız” diye konuştular.

Yozgat Sonsöz

Etiketler :