Eşkiya dizisine İki yeni transfer! Amerika'nın adamları belli oldu

Eşkiya dizisine İki yeni transfer! Amerika'nın adamları belli oldu

Atv kanalının seyircinin ilgiyle takip etmiş olduğu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu. Yeni oyuncuların rolü ise Amerika'nın emrindeki faaliyet sürdürecek olmaları.

A+A-

Atv kanalının seyircinin ilgiyle takip etmiş olduğu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu. Yeni oyuncuların rolü ise Amerika'nın emrindeki faaliyet sürdürecek olmaları. Türkiye'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılan oyuncular ise şu isimler...


Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı diziye iki yeni transfer oldu. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başaran dizinin yeni sezonda ki senaryosu ve bomba trasnferleriyle sezona damga vurarak devam ediyor. Bununla birlikte diziye yeni transfer olan isimler belli oldu. Eşkiya dizisine yeni katılan oyuncuların isimleri herkesin dikkatını çekti. 


Yeni iki oyuncunun Kontrgerillayı yöneten, Amerika'nın emrindeki adamlar olarak diziye başlayacakları öğrenildi. Daha önce Kuruluş Osman dizisi kadrosunda yer alan Bahtiyar Engin Eşkiya dizisine katılarak hikayeyi şekillenderecek. Bir diğer merak edilen isim ise Caner Kurtaran  oldu. Caner Kurtaran Yaprak Dökümü dizisi ile izleyicilerin takdirini kazanmıştı.