Eren Bülbül ve Ferhat Gedik Yozgat'ı ağlattı!

Eren Bülbül ve Ferhat Gedik Yozgat'ı ağlattı!

Vali Ziya Polat, şehit yakınları, gaziler ve jandarma personeli ile Trabzon Maçka’da teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Asb.Kd.Bçvş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

A+A-

Vali Ziya Polat ve eşi Pınar Filiz Polat, şehit yakınları, gaziler ve jandarma personeli ile Trabzon Maçka’da teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Asb.Kd.Bçvş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

2-156.jpg

Yozgat Valisi Ziya Polat ‘Kesişme; İyi Ki Varsın Eren’ filmini şehit aileleri ve gazilerle birlikte izledi. Filmi izleyenler duygusal anlar yaşadı.

Yozgat’ta şehit yakınları ve gaziler 11 Ağustos 2017 Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hikayesinin anlatıldığı ‘Kesişme; İyi Ki Varsın Eren’ filmini Vali Ziya Polat ve protokol üyeleriyle izledi.

3-058.jpg

Vali Ziya Polat ve eşi Pınar Filiz Polat, şehit yakınları, gaziler ve jandarma personeli ile Trabzon Maçka’da teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Asb.Kd.Bçvş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

Filmi izleyen şehit yakınları ve gazilerimiz filmi çok beğendiklerini ve duygu dolu anlar yaşadıklarını dile getirerek, filmi izlemelerine vesile olduğu için Vali Polat’a teşekkür etti.

Trabzon Maçka’da 11 Ağustos 2017’de, bölücü terör örgütü mensupları ile kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini Sayapark sinema salonunda izleyen Vali Polat, filmi çok beğendiğini söyledi.

Film sonunda şehit aileleri ve gazilerye bir süre sohbet eden Vali Polat, filmin çok anlamlı ve güzel olduğunu belirterek, “İzlerken her anında ayrı duygulandığımız çok güzel bir çalışama ortaya konmuş. Herkese bu filmi izlemesini tavsiye ederim. Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hikâyesinin anlatıldığı bu filmde; Milletimizin yetiştirdiği kahraman evlatların yaşı ne kadar küçük olursa olsun yüreklerinin büyüklüğüyle bu vatan için şehadete gözünü kırmadan yürümekten geri durmayacağını bir kez daha gördük. Söz konusu vatan olunca ne Eren’ler biter bizde ne de Ferhat’lar. İyi ki varsın Eren. Bu yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile vatan için canını feda aziz şehitlerimizi rahmet yâd ediyorum” dedi.

KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN

Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmi, Şehit Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022’de gösterime girdi.
Yönetmenliğini Ömer Feyzioğlu, yapımcılığını ise Mustafa Uslu’nun üstlendiği Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminde, Rahman Beşel, İsmail Hacıoğlu, Emir Çiçek, Mutlunur Lafçı ve Alayça Öztürk başrolleri paylaşıyor.

TRT Ortak Yapımı filmde, mavi ve yeşilin eşsiz birlikteliğini gözler önüne seren Karadeniz’deki bir ailenin, insan ve vatan sevgisini her şeyden önde tutan bir subayın hayatından kesitler yer alıyor. 

Yozgat Hakimiyet