Eğitimde başarının sırrı motivasyon

Eğitimde başarının sırrı motivasyon

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eğitimde mutlu olmanın, motivasyonu ve başarıyı etkileyen en önemli faktör olduğunu söyledi.

A+A-

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı Musabeyli Şehit Mustafa Uğur ilk/Ortaokulu ve Sarıfatma İlk/Ortaokulunu ziyaret etti. Öğrencilerle sınıflarında ve teneffüs saatinde bahçede ziyaret eden Yazıcı, onlarla sohbet etti.

Öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelen Yazıcı ''Mutlu bireyler yetiştirmek önceliklerimizden olmalıdır. Mutlu olan çocuk aynı zamanda umutlu olmakla birlikte hangi mesleği seçerse seçsin iş ve sosyal hayatında da başarılı olur. ''dedi.

Öğretmenlerin istek ve önerilerini alan Yazıcı, okul ve çevresindeki ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulunarak, okul yöneticilerinden alınan önlemler ve salgın sürecinin yönetimi hakkında bilgi aldı.

Maske, mesafe ve temizlik konusuna dikkat edilmesini hatırlatan Yazıcı, alınan önlemler ve gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetlerinden dolayı okulun yönetici, öğretmen, öğrenci, çalışan ve velilerine teşekkür etti.