Doğalgaz'da sıkıntı yaşanmasın diye tüm önemler alındı

Doğalgaz'da sıkıntı yaşanmasın diye tüm önemler alındı

Tam kapanma döneminde vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Sürmeli gaz gerekli önlemlerini aldı, tüm işlemler online olarak gerçekleştirilecek.

A+A-

Sürmeligaz İşletme Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; doğalgaz işlemlerinin, ev konforunda online kanallar ile mobil uygulamasından, e-devlet platformu üzerinden ve 444 0 187 çağrı merkezinden gerçekleştirilebileceği ifade edildi.

Ayrıca, Doğalgaz abonelik işlemleri; bağlantı ön başvuru, sözleşme, fesih (kapatma), borç sorgulama, proje bilgisi sorgulama, tesisat kontrol randevu bilgisi sorgulama, geçmiş dönem faturaları sorgulama, istek ve şikayetler de online olarak gerçekleştirilebilecek.

Sürmeli Gaz İşletme Müdürü İhsan Salman, Kovid-19 salgını kapsamında uygulanacak olan “Tam Kapanma Tedbirleri” kapsamında internet üzerinden işlemlerini yapma kolaylığı sağladıklarını belirtti.

Salman, “Saygıdeğer Abonelerimiz; Sizler için şirketimiz, abonelik; başvuru, sözleşme, fesih (kapatma) gibi diğer tüm işlemlerinizi doğal gaz hizmet merkezlerine gelmek yerine online işlemlerle evinizden yapabileceğiniz hizmeti sunmaktadır. 444 0 187 çağrı merkezimizden gerekli bilgileri anında edinebileceksiniz. İşlemlerinizi ofise gelmeden evinizin konforunda online işlemlerden, mobil uygulamamızdan, e-devlet platformu üzerinden ve 444 0 187 çağrı merkezimizden yapabilirsiniz. Bu konuda ülke genelinde alınan tedbirlere uyulması adına göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Sağlıklı günler dileriz” diye konuştu.